Το Kalimera Village, είναι ένα σύμπλεγμα κατοικιών, χτισμένο στο ψηλότερο σημείο του παραδοσιακού οικισμού Πισκοπιανό, νότια του Λιμένα Χερσονήσου στη Βόρεια Κρήτη με πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Η γραφικότητα του χωριού καθώς και η θέση του Kalimera Village, δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει την ηρεμία της περιοχής, την υπέροχη θέα από όλα τα σημεία του ξενοδοχείου καθώς και τη φιλοξενία και τη ζεστασιά των ανθρώπων του.

Αποτελείται από 20 διαμερίσματα, χτισμένα με παραδοσιακό τρόπο, που τα κάνει να μοιάζουν περισσότερο με τυπικό ελληνικό χωριό παρά με ξενοδοχείο. Το 2006 έγινε πλήρης ανακαίνιση σε όλους του τους χώρους. Από το 2012 λειτουργεί πλέον χωρίς εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO₂), χάρη στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών.

Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα απ’ όπου μπορεί κανείς ν’ απολαύσει αξέχαστη μία ανατολή κάθε πρωί.

Το Kalimera Village διαθέτει για τους ενοίκους του θέσεις πάρκινγκ, WiFi και γωνιά internet. Μπορείτε να απολαύσετε οποιοδήποτε ρόφημα, ποτό ή σνακ στο μπαρ δίπλα στην πισίνα και το βράδυ να πιείτε το ποτό σας στο Roof Bar στην ταράτσα.

Επίσης μπορείτε ν’ απολαύσετε το σπιτικό, παραδοσιακό πρωινό μας με φρέσκα προϊόντα της Κρητικής γης από επιλεγμένους τοπικούς παραγωγούς.

Μπορούμε να κανονίσουμε για εσάς, εφόσον το επιθυμείτε, την μεταφορά σας από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στο ξενοδοχείο. Επίσης υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης μεταφορικού μέσου για όσους απο εσάς το επιθυμείτε κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο.

Μπορείτε να πληρώσετε για την διαμονή σας και με πιστωτική κάρτα.

Στο ξενοδοχείο επικοινωνούμε μαζί σας στα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

Πείτε μας πότε θέλετε να είστε κοντά μας και θα σας στείλουμε την προσφορά μας στα δικά σας μέτρα. Επίσης ενημερώστε μας πριν την άφιξή σας για ότι ιδιαίτερο χρειάζεστε για να μπορέσουμε να μεριμνήσουμε γι’ αυτό.